Al meer dan een jaar was ik aan het twijfelen wat ik wilde met mijn website. En daarnaast realiseerde ik me dat ik het spiegelen als belangrijkste onderdeel van mijn werk zie en dat ook groter wil gaan neerzetten. Meer mensen ermee in aanraking brengen. Ik ben me gaan verdiepen in de mogelijkheden en kwam via Facebook bij een gratis webinar van Dolly Heuveling en Simone Levie terecht. Zij vertelden over business modellen en het maken van online programma’s. Ik realiseerde me dat ik dat super graag wilde, maar het heeft het nog wel veel voeten in de aarde.

Inmiddels ben ik een tweedaags Spirit Business Event in Hilversum verder, ik heb diverse online webinars gevolgd over aanverwante onderwerpen. Ik bruis van de energie. Zoals jullie zien is ook mijn website onderweg.

En hoe mooi is het als je voelt dat alles op zijn plek valt voor je, dat wat je wilt bereiken, zich zo voor je ontvouwt…als je je er voor openstelt en stappen durft te zetten. Maar er komen ook allerlei oude angsten voorbij: wat wil ik het allerliefste doen? Voor wie wil ik het? Wat heb ik er voor over om mijn boodschap uit te kunnen dragen? Ben ik het wel waard, om meer te gaan verdienen? Ben ik wel goed genoeg? Wat als ik investeer en het gaat niet lopen?…

Bergen vragen , maar toen ik de angsten ging doorvoelen, realiseerde ik me dat ik het echt graag wil, dat ik het spiegelen zo geweldig vind en dat als iedereen in Nederland en België en in de wereld zo zou denken en handelen er geen oordelen en ruzies meer zijn… Wat zou het een mooie wereld zijn, als iedereen het spiegelen zou toepassen en zou begrijpen. Ik snap dat dit voorlopig nog een utopie is, maar het realiseren dat je het echt graag groter wilt gaan neerzetten, ondanks dat ik het ook super spannend vind, me dat realiseren was echt geweldig!

Het gaf mij zo’n enorme boost… En het mooie was dat met die realisatie de oplossingen kwamen en het balletje begon te rollen.

Wat is het heerlijk om al die inzichten te krijgen en jezelf te realiseren dat dit ook gewoon veel beter voelt. Dat als mensen een online cursus bij je bestellen, ze dat in hun eigen tijd kunnen doen, op hun eigen tempo en ik kan ondertussen andere mensen helpen in de praktijk.

Ik heb er zoveel zin in… het duurt nog wel even voor het eerste onlineprogramma klaar is om verkocht te worden, maar het vooruitzicht is al super. En de wetenschap dat ik een cursus “onlineprogramma’s maken” wil gaan doen, is ook al super leuk.

En nu de komende tijd hard doorwerken aan de website, samen met Melissa Struijk.

En natuurlijk al mijn andere plannen uitwerken, want de creativiteit stroomt weer lekker.

Naamloos

Ik heb kaarten met spiegelcitaten laten drukken met blanco achterkant zodat ik ze ook kan versturen. Helemaal blij mee! Wil je er een thuis op de mat krijgen? Stuur me via de mail je adres, dan komt er een naar je toe.

Binnenkort start ik ook met een nieuwsbrief met daarin weetjes en leuke aanbiedingen.
Hou mijn blog in de gaten om te zien wat er allemaal gaat veranderen en wat voor moois er aankomt.