Het Spiegel je Wijsspel

Bij het spiegelen gaan we er vanuit dat alles wat je in een ander ziet de reflectie is van wat je zelf uitzendt. Met dit spel ga je spelenderwijs in de spiegel kijken en ervaren wat het gedrag van de ander over jou te vertellen heeft.

Dit spel helpt je om met al je innerlijke delen aan de slag te gaan. Hierdoor kom je in balans, groei je en word je de persoon die je bedoeld bent te zijn.

De 56 inspiratie- en opdrachtkaarten maken je bewust, geven je inzicht en helderheid in jezelf en waar je mee aan het werk mag. Je hebt met dit spel meteen een concreet hulpmiddel om in te zetten bij dit proces.

Ik heb dit spel ontwikkeld, om het spiegelen laagdrempeliger te maken, voor iedereen spelenderwijs te gebruiken, in je persoonlijke groeiproces of in je coachpraktijk met je coachees.

In het onderstaande filmpje kun je zien hoe je het spel kunt gebruiken. Je kunt zelf elke dag een kaartje trekken ter inspiratie, of de opdrachtkaarten gebruiken om echt de diepte in te gaan in je eigen proces. En zo kun je het ook met je coachees inzetten.

Hoe je met het spel aan het werk kunt gaan zie je uitgelegd in onderstaande video.

Wil je alvast een kaartje trekken uit het spel?

De visualisaties uit het spel kun je hier beluisteren:

“Lieve vrouw het is gewoon vette complimenten waard. Heel bijzonder formaat, mooie tinten van de kleuren. De tekst helpt je de te ontwikkelen punten te omarmen als uitdaging ipv als tekortkoming.”

“Dankjewel Marian voor dit prachtige spel! Je hebt eer van je werk. Dat een ieder zo blij mag zijn met het ontvangen van jouw product!”

“Wow, wow, wow! Wat een mooie box. Handzaam en mooi vormgegeven.. én … ‘t heeft me al direct een stap verder geholpen. Meteen de eerste kaart.”

“Lieve Marian, leuk hoor, de spellen zijn binnen! Verheug me nu al op het cadeau geven aan mijn kinderen, vrienden en familie. Het is prachtig!!”

“Wauww, de kleuren knallen uit het doosje haha, ik vind het écht prachtig. De inhoud, de kleuren, de vormgeving, de dikte van het papier, alles klopt met elkaar.”

“Ik vind dit spel echt dè topper van 2020.”

“Elke kaart die ik trek is spot on. En ook bij de rest van het gezin.”

“Ik gebruik je spel met mijn dochter die niet zo lekker in haar vel zit, om spelenderwijs meer inzicht te krijgen. Dankbaar voor.”

“Wat is het prachtig Marian! Echt om trots op te zijn.”

“Wat een moois spel. Echt knap gemaakt, superleuk!”