Podcast

Podcast “In gesprek met een Spiegelcoach” 

Welkom op mijn podcastpagina. In mijn podcast “In gesprek met een spiegelcoach” ga ik in gesprek met enkele van mijn spiegelcoaches. Over het Spiegelen en hoe zij het spiegelen inzetten. Mooie waardevolle gesprekken.

Heel veel luisterplezier!

#1. Introductie

Een introductiepodcast over de Spiegel je Wijs methode, over het Spiegelen en een beetje een kennismaking met mij, Marian van Tour.

#2. In gesprek met Sylvia Argelo

Vandaag Sylvia Argelo, van Puur Authenthiek. Zij coacht vrouwen in hun midlife, ze begeleidt ze liefdevol om ze voor zichzelf te kiezen en brengt ze weer thuis bij zichzelf. Ze vertelt er alles over in de podcast.

Sylvia Argelo

Puur Authentiek

#3. In gesprek met Marjolein Kodde-Cijssouw

Marjolein heeft een tennisschool in Middelburg en zet naast het spiegelen in haar eigen praktijk, het spiegelen ook in bij haar tennislessen. Waardevol gesprek over pesten, tennis, spiegelen en nog veel meer.  Heel veel luisterplezier.

Website: in progress
E-mailadres:
ronmarkodde@gmail.com
Telefoon:
 (06) 53 58 17 66

Marjolein Kodde-Cijssouw

#4. In gesprek met Sandra Wong Meeuw Hinge & Thijs Unij

Sandra en Thijs hebben allebei de Spiegel je Wijs coachopleiding gevolgd en zijn samen www.abundancy.nl gestart. Het is een boeiend en leerzaam gesprek geworden. Zij waren al goede vrienden en zijn inmiddels partners in de liefde en in business.

Zij werken vooral op het gebied van overvloed en houden je daarin de spiegel voor. Waar heb je nog een tekort mindset, op gebied van geld, liefde, energie, kracht en tijd. Welke blokkades belemmeren bij jou nog de overvloed.

Website: www.abundancy.nl
E-mailadres: hallo@abundancy.nl

Sandra Wong Meeuw Hinge & Thijs Unij

Abundancy

#5. In gesprek met Liesbeth van Oord

In gesprek met Liesbeth van Oord van www.zonnezieltjes.nl
Zij combineert massage, access bars en spiegelen met elkaar en is gespecialiseerd in rouw en verlies. Mooi gesprek over rouw, verlies, ziekte en spiegelen.

Liesbeth van Oord

Zonnezieltjes

#6. In gesprek met Florine Martinaud

In gesprek met Florine Martinaud, een van mijn spiegelcoaches. In haar bedrijf Mindbeat combineert ze het spiegelen met de wet van de aantrekking en dat alles onder begeleiding van muziek. Een fantastische intense ervaring die je tot grote hoogtes kan brengen.

We gaan dieper in op het spiegelen in combinatie met de wet van de aantrekking. Een unieke combinatie! Veel luisterplezier

Website: www.mindbeat.nl

Florine Martinaud

Mindbeat

#7. In gesprek met Nicolien Lettinga

In deze podcast ga ik in gesprek met Nicolien de Jong- Lettinga, orthopedagoge en spiegelcoach. Ze vertelt heel open over haar zware moeilijke periode na de bevalling. Hoe het moederschap bepaald geen roze wolk bleek te zijn. We praten over het spiegelen, over haar nieuwe online programma “geboorte van een moeder”, over haar praktijk en over moederschap.

Nicolien de Jong-Lettinga

Nicolien Lettinga