Online Cursus | Broeder- en zusterschap

Over het broeder- en zusterschap

Hoe sta jij in je verbindingen?
Met je broers en zussen, je vrienden en collega’s?
Zijn die verbindingen allemaal soepel en optimaal?
Of word je met regelmaat getriggerd?

Duo-collega’s die jou niet zien staan, je onvoldoende ruimte geven? Of juist alle verantwoordelijkheid bij jou leggen?

Vriendinnen die altijd maar weer op jouw zak teren?
Of die vooral met zichzelf bezig zijn en jou amper zien staan?

Bij het broeder- en zusterschap gaat het om samenwerking en verbinding.

Samenwerking en verbinding tussen je broers en zussen, tussen jou en je collega’s, tussen jou en je vrienden en vriendinnen.. Maar ook je innerlijke broeder en zusterschap: je spijsvertering.

We kijken in deze cursus naar al je verbindingen.
Hoe staat het met je verbindingen?
Wat heb je nodig om die verbindingen te optimaliseren?

Want als je onenigheid hebt met je collega, of de samenwerking is niet ideaal, dan zie je dat ook vaak weer terug in de relatie met je broers en zussen. Hoe fijn zou het zijn als je daar inzicht in zou krijgen en als je handvatten krijgt om daarmee aan de slag te gaan, op allerlei niveaus.

En dat kan nu…

Online deepdiven

Ontdek hoe je jezelf en de ander volledig ziet en hoort, begrijpt en waardeert, waardoor een optimale samenwerking en verbinding mogelijk is. Maar het draagt ook en bovenal bij aan een fijne innerlijke samenwerking, waardoor je meer in eenheid komt met jezelf en de ander.

De ander kunnen we niet veranderen, maar we kunnen wel onszelf veranderen en hoe wij in de relatie tot die ander staan. En we kunnen gaan zien wat de ander ons spiegelt met zijn/ haar gedrag.

Veel van de problemen in onze verbindingen en samenwerkingen kunnen we in onszelf oplossen.

Ga mee in een groep online deepdiven in het broeder- en zusterschap, in je samenwerkingen en verbindingen met jezelf en de ander. Waar we de spiegels gaan vertalen, waar jij mee worstelt, of het nu die irritante duo is, of je broer of zus, waar de verbinding al jaren heel moeizaam mee is. Wat er maar opdoet in dit spectrum.

Waar ik jullie opstellingen en oefeningen aanreik die je kunnen helpen om meer en meer in verbinding te komen met jezelf en de ander.

Wat gaan we doen?

We gaan 6 modules lang deepdiven in diverse onderwerpen.

En je krijgt toegang tot 6 online Q & A sessies, waarin je al je vragen kunt stellen en waar ik je ook kan coachen in een hotseatsessie. Deze sessie zijn altijd op de maandagavonden in de oneven weken.

(Incl papierpakket)

Je kunt starten wanneer je wilt.
Doe je ook mee?
Meld je snel aan!