(06) 48 21 72 14 ||| Momenteel wordt er hard gewerkt aan het vernieuwen van deze website, excuses voor het eventuele ongemak.

Het nieuwste Spiegel je Wijsspel

Jaaa het is zover!

Het tweede Spiegel je Wijsspel gaat binnenkort gedrukt worden. De laatste wijzigingen zijn doorgevoerd. Het doosje moet nog vormgegeven worden en dan gaat het naar de drukker. De offerte is geaccepteerd en de opdracht is gegeven!

Wat is het?

Ken je de engelenkaartjes? Die heb ik zelf al jaren in huis en liggen op een mooie houten schaal. Dagelijks draai ik 3 kaartjes om, die mij inspiratie geven voor de dag. Voor een sessie trek ik er altijd 3 en wonderlijk genoeg, passen de kaartjes altijd precies bij het thema van de sessie.

Dat doe ik ook voor elke livedag van de opleiding en ook dat is steeds weer magisch.

Zo ontstond de droom mijn eigen engelenkaartjes te ontwerpen. Met prachtige strijktekeningen die afgestemd gemaakt zijn en de hoge energie van de laatste tijd in zich dragen. Prachtige inspirerende kaartjes, die multi inzetbaar zijn.

Te gebruiken als inspiratiekaartjes, als meditatiekaartje, maar die ook tijdens een spiegelopstelling ingezet kunnen worden, zodat je niet de woorden op het A4 hoeft te schrijven, maar die je op je blaadje kunt leggen om zo de energie te voelen en toe te laten in je systeem.

Het is een prachtig spel geworden met 77 kaartjes van 2,5 x 7cm

Prachtige full-color kaartjes.

Ik heb een proefdruk laten maken en ik ben lyrisch. En steeds weer zo passend als ik een kaartje trek.

Wil je het alvast bestellen?

Er is nu een pre-sale prijs van € 10,- (exclusief verzendkosten)

Zodra het spel binnen is, gaat het spel verkocht worden voor
€ 12,50 euro (exclusief verzendkosten)

Pre-order het spel direct, dan krijg jij het spel als eerste in huis. 

Ik kan niet wachten en jij?
Voor de prijs hoef je het niet te laten.