Vrouwenremedies Desert Alchemy

Een set remedies die gemaakt is door Cynthia Kemp van de desert Alchemy, dit zijn remedies die gemaakt zijn in de woestijn van Arizona. Ze kunnen gebruikt worden in de specifieke fases, maar ook om terug te gaan en je te helpen en elke soortgelijke zaak te klaren of op te lossen die stampt uit de delicate tijd van je puberteit.

Birthing Harmony Formula
(klein’s Pencil Cholla Cactus*, lilac, Mala Mujer, Melon Loco, Sasta Daisy, Whitethorn)

Ze hebben deze remedie samengesteld samen met
een gediplomeerde vroedvrouw die had geholpen bij meer dan 600 geboortes, de formule richt zich op het overgeven aan de oerenergie van het geboorteproces. Ze ondersteunt de harmonisatie van het emotionele lichaam om vrouwelijke energieën op hun hoogste niveau uit te drukken. Het is een prachtige ondersteuning voor “innerlijke geboortes” alsook voor de geboorte van een kind.

Giving and receiving Support
(Desert Broom*, Lilac)

Deze formule werkt aan het harmoniseren van beide kanten van de energie-cirkel. Om verzekerd te zijn van het ontvangen van steun moet je er om vragen. Deze formule is uitstekend geschikt om je te helpen vrij te geven zonder gehecht te blijven en te ontvangen zonder een verplichting te voelen.

The Helpless Siren Formula
(Devil’s Claw*, Palmer Amaranth)

Deze remedies maakt je bewust van de manieren waarop je manipulatie of sexuele suggesties gebruikt om in je behoeftes te voorzien. Ze versterkt je vermogen om te weten wat je behoefte is, zodat je de juiste manieren kunt kiezen om er aan te voldoen.

Inner Mother Formula
(Milky Nipple Cactus, Queen of the Night Cactus*)

Deze remedies is heel goed voor het activeren en verdiepen van je innerlijke “moeder” gevoel, de ontvankelijke en voedende aspecten van jezelf. Ze versterkt gevoelens van zorg en fundamentele zekerheid.

Making and Honoring Boundaries Formula
(Oleander, Thurber’s Gilia*, A way of the Elf Formula)

Dit is een remedie die je bewust maakt hoe je gezonde grenzen kunt trekken, eerbiedigen en ondersteunen. Ze stelt je in staat, om met anderen om te gaan zonder verstrikt te raken in hun waarneming van wie je bent. Deze combinatie stelt je in staat om de noodzakelijke informatie aan anderen te geven, zodat ze je zullen respecteren en eerbiedigen. Ze ondersteunt je bij het verwijderen van muren van vervreemding.

The Miracle at Menarche Formula
( Bisbee Beehive Cactus*, Inmortal, Oregano)

Menarche is de tijd van de eerste menstruatie van de vrouw. Deze remedie biedt ondersteuning aan bij het opbloeien van een meisje tot een vrouw: voor het accepteren van verantwoordelijkheid voor je sexualiteit en sensualiteit en voor de erkenning van een nieuwe relatie met de vijf zintuigen. Ze kan ook gebruikt worden voor het genezen van zaken die onopgelost bleven in de puberteit.

Moontime Harmony Formula
(Mala Mujer*, Ocotillo, Spineless Prickly Pear Cactus, Violet Curls)

Deze formule biedt ondersteuning aan je om je vrouwelijke cycli te accepteren. Ze werd speciaal samengesteld om je te helpen in emotioneel evenwicht te blijven als je hormonale schommelingen ondergaat.

New Mother’s Formula
( Buffalo Gourd, Hedgehog Cactus, Smartweed, Yellow Beeplant* )

Deze is om een harmonieuze overgang naar het moederschap te ondersteunen, of we nu nieuwe delen van onszelf “gebaard”hebben of een baby. Ze opent gemakkelijk instinctieve en intuïtieve gevoelens om de behoefte van ons ( innerlijk of uiterlijk) kind te kennen en te weten hoe ze te koesteren. We leren ons over te geven aan de universele energie als de bron voor al onze functies. Ze helpt ons om zacht maar krachtig het centrum te zijn. Ze ondersteunt innerlijke vrede en uiterlijk geven, koesteren en empathie.

Dragon Lady Formula ( Saguaro-Queen Formula)
(Queen of the night Cactus, Saguaro Cactus*)

Dit is een remedie van innerlijk evenwicht, waarmee we je je innerlijk mannelijke en innerlijk vrouwelijke in evenwicht kunt ervaren. Je innerlijke man verschaft een veilige en beschermde ruimte voor je innerlijke vrouw voor haar creaties en uitdrukking. Deze remedie voedt gevoelens van veiligheid, zekerheid en eenheid met je diepe, innerlijke wijsheid.

The Single Mother’s Formula
(Fairy Duster*, Wild Sunflower)

Deze remedie biedt uitstekende ondersteuning bij het alleenstaande moederschap: overweldigd zijn als gevold van de poging om teveel verschillende rollen te spelen; voelen dat er nooit genoeg tijd is of hulpbronnen zijn voor het gezond grootbrengen van een kind; schuldgevoelens over dat je teveel of niet genoeg voor je kinderen doet. Ze brengt je aandacht naar je eigen behoeftes, zodat je dan op de best mogelijke manier beschikbaar kunt zijn voor anderen

Thank Heaven for Little Girls Formula
(Organ Pipe Cactus*, Strawberry Cactus, White Desert Primrose)

Deze Formule verrijkt je innerlijk met de natuurlijke verfrissende onschuld in jezelf. Ze ontwikkelt vriendelijke kracht en maakt je bewust van je zuiverste bedoelingen. Ze kan gebruikt worden wanneer je de behoefte voelt om alles rondom je te controleren om je wensen in vervulling te doen gaan. Ook behulpzaam wanneer je de magie in je leven moet herstellen.

Unlocking Sexual Grace Formula
(Bisbee Beehive Cactus*, Bougainvilla, Zephyr Lily)

Deze remedie helpt je bij het verkrijgen van toegang tot en het loslaten van een diep niveau van psychische, fysieke, emotionele en mentale shock of trauma, die een diep bewustzijn blokkeren van je eigen sexualiteit en lichaamsbewustzijn. Ze brengt je in contact met je eigen zuiverheid en je onschuldige sensuele en seksuele levendigheid. Het is een uitstekende remedie in alle situaties van seksueel misbruik.

The Wild Woman Formula
(Arroyo Willow* , Day Lily)

De wilde vrouw in elk van ons is een grote hulp zolang ze de gelegenheid heeft zichzelf uit te drukken. Als je haar voortdurend in een kooi opsluit, explodeert ze en breekt ze uit op een manier die wel eens niet in je belang kan zijn. Als je haar de vrijheid geeft om zichzelf te zijn, is ze een bron van pure en sterke energie, die haar eigen zelfhelende kracht kent.

The Woman of Wisdom Formula
(Bougainvilla, Mala Mujer, Mountain Mahogany*, Saguara- Queen Formula)

Deze remedie geeft vooral evenwicht tijdens de belangrijke overgang van de menopauze, maar ze wordt bij alle leeftijden gebruikt. Ze ondersteunt het alchemistische proces van verandering in wijsheid. Ze maakt je tot een voortrekker in de maatschappij, omdat je de kracht ervaart die ontstaat door aanvaarding en loslaten.