VIP-sessie actie!

Wat is Spiegelen?

Bij het spiegelen kijken we naar de wereld om ons heen en zien daar gereflecteerd wat er bij ons vanbinnen speelt. Dus erger je je aan iemand? Dan vertelt dat iets over een deel van jou.

En ga je met dat deel aan de slag, dan zul je aan je spiegelbeeld zien dat het gedrag van die ander verandert, of het raakt jou niet meer.

Wat doet het?

Het brengt je weer terug bij wie je bedoeld bent te zijn, meer in balans, meer verbonden met jezelf en de ander. En je schoont jezelf op, het maakt je oordeellozer, liefdevoller, milder. En naast dat het de verbinding met jezelf terugbrengt, kan het er ook voor zorgen dat lichamelijke klachten, als allergieën, depressies, vermoeidheid verminderen.  Er komt meer inzicht en verandering in voorouderlijke patronen, waardoor je eindelijk het leven kan gaan leiden dat voor je bedoeld is.

“Spiegelen brengt je weer terug bij wie je bedoeld bent te zijn.”

Waarom zou je het doen?

Omdat spiegelen zoiets magisch is, het is zo bijzonder om te zien dat reacties van anderen veranderen als jij verandert. Het brengt je zoveel. Als je steeds weer tegen dezelfde dingen aanloopt: Steeds weer foute mannen aantrekt, steeds weer afwijzing op je werk, steeds weer heeft je kind dezelfde gedragsproblemen. Steeds weer heb je overlast van je buren, dan is het nu echt de tijd dat je in de spiegel gaat kijken, wat het gedrag van de ander je te vertellen heeft over jezelf.

Hoe werkt zo’n VIP-sessie?

Als je een afspraak maakt voor een VIP-sessie neem ik een dagdeel helemaal de tijd voor je. Ik duik met jou in de problematiek waar jij tegenaan loopt in je leven, we doen een spiegelopstelling, die op maat voor jou is uitgevoerd. Ik help, ondersteun en begeleid je door dit proces heen. Afsluitend krijg je nog een bloesemremedie op maat mee, die je helpt dit proces ook thuis nog verder te ondersteunen.

___
Hoe lang duurt het?

Reken op 3 uur, soms zijn we iets eerder klaar en soms zijn we 4 uur bezig. Ik let niet op de tijd, ga door tot jij je goed voelt en je proces van dat moment is afgerond

Wat kost het?

Een VIP-sessie kost € 495,-
NU met deze tijdelijke kortingsactie 40% korting voor slechts € 297,-

Kom je in de spiegel kijken?

Dan hou ik hem met liefde voor!

Reviews van anderen

Geweldig, ik voel me thuisgekomen bij mezelf

Wat was dit bijzonder, dit moet iedereen weten, Ik ga mijn vrienden en familie hierover vertellen. Wauww, ben zwaar onder de indruk.

Ik voel me zoo anders en ik had die joint niet meer nodig om de dag los te laten!

Ik leerde door het spiegelen 100% eigen verantwoordelijkheid te nemen over mijn eigen leven. En dat veranderde mijn leven enorm!

Voel nu zo sterk wat ik te doen heb in de wereld, super bedankt.

Lieve Marian, bedankt voor de fijne sessie gisteren, wat een prachtige inzichten weer.

Ik ben je zóóó dankbaar, maar ik heb nog wel even tijd nodig om alles te laten bezinken. Wat hebben we veel gedaan, wat is er veel gebeurd.

Ongelofelijk joh, dit was zoo waardevol. Dit weegt op tegen 5 of 6 sessies bij een psycholoog.