Spiegelen

Zie jij bepaald gedrag of een patroon steeds terugkeren? Heb jij al van alles geprobeerd maar is er nog niets veranderd? Ben jij bereid om in de spiegel te kijken? Ik ben Spiegelcoach en ga uit van het principe dat de wereld om je heen de afspiegeling is van de wereld in jezelf. De ander is een afspiegeling van jou.

De ander is jouw spiegelbeeld

Jij reflecteert iets op de ander en de ander spiegelt dat terug. Ben je van binnen boos, dan straal je die boosheid uit en zal de boosheid ook weer naar je terugkomen. De ander is jouw spiegelbeeld. Als je in de spiegel iets ziet wat je minder leuk vindt, moet je dus bij jezelf aan de slag om de reflectie te veranderen. Je smeert geen zalfje op de spiegel, als je daarin kijkt en een pukkel op je gezicht ziet. Je smeert dat zalfje op je pukkel en ziet vervolgens de pukkel opknappen en weggaan als je in de spiegel kijkt.We kijken bij elk issue waarmee je komt altijd naar de spiegel, wat heeft het je te vertellen. Wat is de boodschap?

Ons lichaam is een van de spiegels, maar ook onze kinderen en dieren spiegelen ons delen van onszelf. Ik houd de spiegel liefdevol voor. Spiegelen kan confronterend zijn, het is altijd makkelijker om de ander iets te verwijten, het lijkt veel makkelijker dan onszelf veranderen. Maar als je hebt begrepen wat je spiegelbeeld je te vertellen heeft, help ik je om dat liefdevol te veranderen in jezelf. Zonder oordeel, maar open en liefdevol. Wil je er meer over weten? Of eens in de spiegel komen kijken? Bel of mail gerust voor een afspraak.

Spiegelacademie

Een aantal jaar geleden  is een grote droom van mij uitgekomen. Ik coach ondernemende vrouwen door het hele land en ik heb een Spiegelacademie opgericht. Hier leid ik vrouwen op tot Spiegelcoach. Mijn missie is om het spiegelen breder bekend te maken. Mijn visie? Ik geloof erin dat wij één zijn. Wij zijn allemaal met elkaar verbonden en zijn elkaars reflectie. Hoe mooi is dat?! Wil jij als coach ook zelf leren spiegelen? Dat kan! Neem dan contact met mij op voor meer info over de opleiding. Of lees hier meer info.

Recognise that the other person is you!