VIP-sessie

Zie jij bepaald gedrag of een patroon steeds terugkeren? Heb jij al van alles geprobeerd maar is er nog niets veranderd? Ben jij bereid om in de spiegel te kijken? Ik ben Spiegelcoach en ga uit van het principe dat de wereld om je heen de afspiegeling is van de wereld in jezelf. De ander is een afspiegeling van jou.

De ander is jouw spiegelbeeld

Jij reflecteert iets op de ander en de ander spiegelt dat terug. Ben je van binnen boos, dan straal je die boosheid uit en zal de boosheid ook weer naar je terugkomen. De ander is jouw spiegelbeeld. Als je in de spiegel iets ziet wat je minder leuk vindt, moet je dus bij jezelf aan de slag om de reflectie te veranderen.

Je smeert geen zalfje op de spiegel, als je daarin kijkt en een pukkel op je gezicht ziet. Je smeert dat zalfje op je pukkel en ziet vervolgens de pukkel opknappen en weggaan als je in de spiegel kijkt.We kijken bij elk issue waarmee je komt altijd naar de spiegel, wat heeft het je te vertellen. Wat is de boodschap?

Ons lichaam is een van de spiegels, maar ook onze kinderen en dieren spiegelen ons delen van onszelf. Ik houd de spiegel liefdevol voor. Spiegelen kan confronterend zijn, het is altijd makkelijker om de ander iets te verwijten, het lijkt veel makkelijker dan onszelf veranderen. Maar als je hebt begrepen wat je spiegelbeeld je te vertellen heeft, help ik je om dat liefdevol te veranderen in jezelf.

Zonder oordeel, maar open en liefdevol. Wil je er meer over weten? Of eens in de spiegel komen kijken? Bel of mail gerust voor een afspraak.

Wil je ook weleens bij mij in de spiegel kijken?
Ben je benieuwd wat het inhoudt?
Wil je dat ook weleens ervaren?
Dat kan!

Een sessie vindt bij voorkeur plaats hier in de praktijk in Papendrecht.
Maar soms is de afstand een probleem en dan kun je kiezen voor een sessie via Skype of Zoom.

Wat doen we tijdens een sessie?
We beginnen altijd met een inleidend gesprek, om helder te krijgen waar het probleem zit. Daarna gaan we een spiegelopstelling doen. We werken met A4tjes waar we de delen op schrijven die je helder wilt krijgen. Je staat op de vellen papier en we vullen aan wat nodig is, door er woorden bij te schrijven. Je gaat vooral voelen, voelen wat er is en wat er nodig is. Je zult ervaren dat plaatsbepaling, en ook het aanvullen van de delen, bijzonder helend en inzichtgevend is. Ik zet mijn hooggevoeligheid in om jou hierin te ondersteunen en mee te voelen wat nodig is.

Zo komt er een transformatie tot stand. Het is elke keer weer wonderlijk om te ervaren, voor de cliënt, maar zeker ook voor mij als therapeut.

Wat kost zo’n sessie?
Een VIP-sessie van een dagdeel hier in de praktijk kost
€ 495,-. 

Ik neem alle tijd voor je, plan ruim de tijd voor je, ik adviseer jou dat ook te doen. We gaan door tot het helder is en je je weer goed voelt.

Bij een sessie in de praktijk krijg je ter ondersteuning van het proces een bloesemremedie op maat mee.

Recognise that the other person is you!