Online Cursus | Jij als partner

Steeds weer ervaar ik hoe ontzettend veel mensen worstelen met het gebrek aan eenheid in zichzelf, met het gebrek aan verbinding met de ander, maar dus ook met zichzelf

Hoeveel mensen er in een ongelukkige relatie zitten, of die juist geen geschikte partner kunnen vinden.

JIJ OOK?

Wat als alles een spiegel is van wat er bij jou van binnen afspeelt? Wat als ik jou kan helpen, die verbinding en die eenheid in jezelf te helen en te herstellen? Wat als wij kunnen zorgen dat jij je eigen ideale partner wordt?

Ontdek hoe je jezelf en de ander volledig ziet, hoort, begrijpt en waardeert om een harmonieuze relatie te voelen en te ervaren.

Ook draagt dit bij aan een fijne samenwerking tussen je gevoel en daadkracht voor meer eenheid in en met jezelf en de ander.

Voorkom dat je niet 100% verantwoordelijkheid neemt in je relatie en niet écht fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel aanwezig en beschikbaar bent, want anders gaat dit ten koste van je:

– diepgang en verbinding tussen jou en de ander
– samenwerking en eenheid

– creatiekracht en levensenergie

– aantrekkingskracht
– zelfliefde en eigenwaarde

Veel problematieken in onze relatie(s) kunnen we in onszelf oplossen. 

Ga mee in een groep online deepdiven in het innerlijke mannelijke en het innerlijke vrouwelijke in onszelf waardoor we dichter naar de eenheid in onszelf komen.

Waar we die spiegels gaan vertalen, waar jij mee worstelt; of het nu die afwezige partner is, seksualiteit, relatieproblemen, een ex-partner waar je nog last van hebt, wat er maar opdoet op dit gebied.

Waar ik jullie opstellingen aanreik die kunnen helpen om meer en meer in de eenheid te komen met jezelf en de ander.

Wat gaan we doen?

 We gaan 6 modules lang deepdiven in diverse onderwerpen. En je krijgt toegang tot 6 online Q & A sessies, waarin je al je vragen kunt stellen en waar ik jou ook kan coachen in een hotseatsessie. 

Je kunt starten wanneer jij wilt! Vanaf nu hoef jij niet meer te wachten om te starten. Je kunt vandaag al beginnen!

Op jouw eigen tempo, op jouw eigen moment. 

Inclusief een papierpakket 

Zullen we vandaag beginnen?