Masterclasses

Per 1 oktober 2020 start ik met het geven van Masterclasses voor zowel mijn Spiegelcoaches als voor particulieren. Voor de Spiegelcoaches heb ik 4 verschillende masterclasses, voor de particulieren 2 verschillende. Hieronder lees je er meer over.

Kosten Masterclasses Spiegelcoaches
Masterclass per stuk € 37,50
3 Masterclasses € 75,00

Kosten Masterclasses Particulieren
Masterclass per stuk € 22,50 (actieprijs!)

Masterclasses voor Spiegelcoaches 

MASTERCLASS 1 | WERKEN MET DE DUBBELE LEMNISCAAT

In November 2019 kreeg ik een download waarin de dubbele lemniscaat me werd getoond en dat ik die als opstelling mocht en kon inzetten. Ik ben daarmee aan de slag gegaan en inmiddels al veelvuldig ingezet. De dubbele lemniscaat staat eigenlijk voor de basisspiegels: vader/moeder/man/vrouw, maar dan al verbonden. Deze dubbele lemniscaatvellen kun je heel breed inzetten om zaken diep uit te werken, thema’s die spelen bekijk je zo vanuit denken, doen, voelen en zijn. We gaan er met elkaar mee aan de slag, je gaat het ervaren en je leert hoe het allemaal te gebruiken is. Ik stuur jullie de dubbele lemniscaatvellen toe, zodat je tijdens de masterclass zelf mee kunt doen. Ik leer jullie wanneer en hoe je de dubbele lemniscaatvellen met je clienten in kunt zetten.

Data Masterclass 1
– 1 oktober 2020 om 10.00 uur
– 7 oktober 2020 om 20.00 uur

MASTERCLASS 2 | OVERSTAPPEN VAN TIJDPERK MET DE DUBBELE LEMNISCAAT

Tijdens de Diamond Codes, waar ik in het voorjaar deel vanuit maakte, werkten we met schuld, schaamte, oordeel waar veel van ons nog mee worstelen en machteloosheid en machtsmisbruik. Dat is het tijdperk waar we in leven. Hoe we omgaan met de zaken die op ons pad komen is aan ons, In deze masterclass gaan we daar mee aan de slag en leer je hoe je over kunt stappen van het tijdperk van machteloosheid en machtsmisbruik naar het tijdperk van Power/ love/freedom and safety en het groeien naar de eenheid. Hoe je ook met klanten hiermee aan de slag kunt gaan, zodat ze uit de zelfvernietiging en de strijd en de dualiteit kunnen stappen en kunnen groeien naar het eenheidsbewustzijn.

Data Masterclass 2
– 21 oktober 2020 om 10.00 uur
– 22 oktober 2020 om 20.00 uur

MASTERCLASS 3 | ZAKELIJKE OPSTELLING

In deze opstelling kijken we naar de 5 gebieden die van invloed zijn op je bedrijf:

  • Fysiek
  • Financieel
  • Persoonlijk
  • Professioneel
  • Relationeel

Vanzelfsprekend kun je naast dat je bekijkt waar er nog blokkades zitten op zakelijk gebied, deze opstelling ook gebruiken om te kijken naar jezelf als persoon. Het 5 hoekige grondvel krijg je van tevoren thuisgestuurd voor deze opstelling.

Data Masterclass 3
– 11 november 2020 om 10.00 uur
– 12 november 2020 om 20.00 uur

MASTERCLASS 4 | KINDDELEN

Het werken met de kinddelen is superfijn om in te zetten. Ook weer breed te gebruiken. Bij niemand zijn de kinddelen vervuld. Je jonge kind heeft nooit genoeg veiligheid ervaren, de puber heeft er nooit voldoende bij gehoord en de jong volwassene heeft onvoldoende erkenning gekregen.  En dus worden we getriggerd die kinddelen alsnog te geven wat ze nodig hebben. Bij elke nieuwe fase in je leven roeren de kinddelen zich weer, voel je je weer onveilig, is er angst voor afwijzing en heb je erkenning nodig, het wordt naarmate je ze meer en meer de vervulling geeft steeds minder. Hier gaan we mee aan de slag met elkaar.

Data Masterclass 4
– 2 december 2020 om 10.00 uur
– 3 december 2020 om 20.00 uur

MASTERCLASS 5 | WERKEN MET JE DEMONEN

Iedereen heeft wel demonen, angsten die je tegenwerken. Die je beletten je volle potentieel te leven. In deze spiegelopstelling gaan we met onze demonen aan het werk en gaan we voelen wat ze van ons willen, wat ze nodig hebben en wat hun doel/ functie is. Waardoor er transformatie kan plaatsvinden. Zodat ze na afloop geen demoon, maar een begeleider zijn geworden.

Data Masterclass 5
– 3 november 2020 om 10.00 uur
– 3 november 2020 om 20.00 uur

Masterclasses voor Particulieren

MASTERCLASS 1 | WAT IS SPIEGELEN?

Wat is dat spiegelen nu eigenlijk? Welke spiegels zijn er?
Werken met de gekleurde blaadjes en de werking van de kleuren
De positieve spiegel en de negatieve spiegel.
Wat is een spiegelopstelling. Hoe werkt het?
Hier gaan we met elkaar aan de slag en je gaat zelf ervaren, maar ook veel leren.

Data Masterclass 1
– 28 oktober 2020 om 10.00 uur
– 29 oktober 2020 om 20.00 uur

MASTERCLASS 2 | DE BASISSPIEGELS

De basisspiegels zijn: vader, moeder, man, vrouw.
Ze vormen jouw basis, is die basis sterk en stevig, dan kun je het leven beter aan.
Zijn er problemen, trauma’s, onbalans, dan zullen we dat voelen in onze basis(veiligheid).
In deze masterclass leer je hoe je daar zelf al mee aan de slag kunt gaan.
Je krijgt er informatie over, we gaan ze opstellen en doorvoelen.
Een tweeledige masterclass: deels informatie, en deels zelf ervaren en doen.

Data Masterclass 2
– 18 november 2020 om 10.00 uur
– 19 november 2020 om 20.00 uur

MASTERCLASS 3 | WERKEN MET JE DEMONEN

Iedereen heeft wel demonen, angsten die je tegenwerken. Die je beletten je volle potentieel te leven. In deze spiegelopstelling gaan we met onze demonen aan het werk en gaan we voelen wat ze van ons willen, wat ze nodig hebben en wat hun doel/ functie is. Waardoor er transformatie kan plaatsvinden. Zodat ze na afloop geen demoon, maar een begeleider zijn geworden.

Data Masterclass 3
– 3 november 2020 om 10.00 uur
– 3 november 2020 om 20.00 uur