Alaska Combinaties

De Alaska Combinaties zijn samenstellingen van bloesem-, edelsteen- en omgevingsremedies. Inwendig gebruik: Elke combinatie kan gebruikt worden alsof het uit een enkele remedie bestaat, ze kan zowel op stock- als op doseerniveau gebruikt worden. Uitwendig gebruik: Je kunt de combinaties ook uitwendig gebruiken door een paar druppels vanuit het stock-flesje toe te voegen aan een massageolie, een lotion, een zalf of aan het badwater. Je kunt ze ook voor je omgeving gebruiken door enkele druppels in een schaal met water of in een kamerfonteintje te doen.

ANIMAL CARE

Ook als spray verkrijgbaar, met de olie van lemongrass en roomse kamille. Met Alpine azalea, Black tourmaline, Chiming bells, Cotton grass, Horsetail, Jadeite jade, Lady’s slipper. Gebruik voor huisdieren die: Leven in grote steden, afgesneden zijn van een normaal contact met de natuur en het grootste deel van de dag alleen zijn. Door hun eigenaar afgestaan zijn omdat ze er niet langer voor konden zorgen. In de steek gelaten zijn en daarna van straat gered na een langdurige strijd om te overleven. Hebben geleefd in omstandigheden met onvoldoende zorg, een vergiftigde omgeving of door hun bezitters mishandeld zijn. Tegen zichzelf gekeerde agressie vertonen. Gebruik voor wilde dieren: Als ze gewond zijn of hun woonomgeving beschadigd of vernield is. Als ze geagiteerd, geïrriteerd zijn en agressief gedrag vertonen dat gevaarlijk kan zijn voor hen zelf, andere dieren of mensen. Lang in een dierenwinkel hebben geleefd of bij mensen, afgezonderd van soortgenoten. Ze in gevangenschap moeten worden gehouden vanwege hun verwondingen. Na contact met mensen opnieuw worden vrijgelaten.

BEYOND WORDS

Azurite, Devil’s club, Lamb’s quarters, Lapis lazuli, Sweet-gale, Twinflower, Yellow violet. Zorgt dat je je beter kunt uiten, zowel verbaal als non-verbaal. Helpt bij de uitwisseling van ideeën met de intentie om elkaar te begrijpen. Of het nu het delen is van diepe gevoelens in relaties of geïnspireerd spreken in het openbaar, deze combinatie zal je denken en spreken verbeteren, zowel vanuit het hoofd als vanuit het hart. Om te communiceren over je gevoel en je emoties zonder in de verdediging te gaan. Je gedachten verhelderen en organiseren zodat je jouw mening accuraat kunt verwoorden. Om te luisteren met je hart en je waarheid duidelijk en helder vanuit je hart te spreken. Je beschermd te voelen bij het spreken, vooral wanneer er een probleem of een controverse is over wat gezegd moet worden. Vergroot je kracht en zelfvertrouwen zodat je jezelf op een natuurlijke manier kunt uiten zonder beperking, compromis of verlegenheid, in alle omstandigheden. Gebruik: om je voor te bereiden op spreken in het openbaar, een les of workshop te geven, bij sollicitaties, om conflicten in een groep op te lossen.

CALLING ALL ANGELS

Ook als spray verkrijgbaar, met de olie van roos, anjer, berglavendel en grapefruit. Angelica, Chalice well, Chiming bells, Kunzite. Calling All Angels is een combinatie om in contact te komen met de liefde, begeleiding en bescherming van het engelenrijk. Ze brengt een heel zachte, liefdevolle en serene energie in je hart, je fysieke lichaam en omgeving. Gebruik om: Het weten te versterken dat je geleid, ondersteund en beschermd wordt door de engelen. Een sterkere verbinding te maken met het goddelijke vrouwelijke. Om een gewijde en beschermde ruimte te scheppen om te slapen en te dromen, vooral voor kinderen. Je sterker bewust te worden van je eigen engelen natuur. De liefde van het engelenrijk te ervaren in je fysieke lichaam. Neem in of doe in bad wanneer je de liefdevolle energie van de engelen op wilt roepen. Kan ook bij body lotions, crèmes of massage olie gevoegd worden voor extra verzorging of een hemelse massage.

EASY LEARNING

Ook als spray verkrijgbaar, met de olie van basilicum, koriander, gember, laurier, citroen, rozemarijn en kruize-munt. Blue topaz, Bunchberry, Lapis lazuli, Star ruby, Stinging nettle, White spruce. Ondersteunt alle aspecten van het leren zowel bij kinderen als volwassenen. De remedie versterkt je concentratie zodat je aandacht kunt schenken zonder afgeleid te worden. Ze helpt met het verwerken en integreren van informatie en daarbij vergroot het je begrip en de logische toepassing van de kennis. Ze vergroot de kwaliteit om hogere frequenties van denken in je leerprocessen toe te laten. Te gebruiken bij: Studeren en het voorbereiden op examens. Het opwekken van interesse in nieuwe onderwerpen en nieuwe manieren van leren. Verwijderen van mentale verwarring en versterking van helderheid en alertheid. Voor mensen die snel overvoerd worden door te veel informatie. Als je snel afgeleid bent en het moeilijk vindt om je te concentreren. Voor kinderen en volwassenen met een leerstoornis. Om intuïtieve gedachtes te integreren met praktische actie en toepassing. Verbetert het onthouden van informatie die je hoort of leest. Gebruik: de Easy learning combinatie kan als steun gebruikt worden bij alle leerprocessen of leerervaringen.

FIREWEED COMBO

Fireweed, River beauty, White fireweed, Dwarf fireweed. De Fireweed Combo ondersteunt en stimuleert transformatie en verandering, vooral nuttig wanneer je midden in een intens genezingsproces zit en extra steun nodig hebt om er doorheen te komen. Stelt je in staat om de steun te verkrijgen die je nodig hebt om je angsten onder ogen te zien, je weerstand los te laten en het proces door te laten gaan tot het voltooid is. Deze combinatie zal je helpen om: Je grondende verbinding met de aarde te versterken, zodat je energie stabieler is en je beter met verandering om kunt gaan. Brengt het hele transformatie proces naar een dieper niveau door lagen van diepe pijn en emotioneel trauma te verwijderen, die in de cellen van het lichaam worden vastgehouden. Bij het transformatie proces betrokken te blijven tot je alle kwesties hebt opgelost die ermee in verband staan. Het plezier en geluk weer te voelen waar je naar verlangt en die je geboorterecht zijn.

GO-CREATE

Blueberry pollen, Gold, Rock spring, Star sapphire. Om met gemak en zonder weerstand, effectief en efficiënt te scheppen wat je nodig hebt en verlangt in je leven. Deze combinatie zal je helpen om je beperkende overtuigingen los te laten, je meer waardig te voelen om de dingen die je verlangt te krijgen. Geeft het vertrouwen om te krijgen wat je werkelijk verlangt in je leven. Gebruik de Go-Create combinatie om: Voorouderlijke patronen te herstellen die het ontvangen blokkeren. Je bewustzijn te openen voor de onbeperkte overvloed van het universum. Je intentie en aandacht te richten op wat je wilt manifesteren in plaats van wat je mist. Vertrouwen in je vermogen om te scheppen. Je sterker te voelen in het hele co-creatieve proces. Gebruik: als je meer steun nodig hebt om je leven bewust te scheppen.

GUARDIAN

Ook als spray verkrijgbaar, met de olie van ceder, litsea, mandarijn, limoen en melisse. Covellite, Devil’s club, Round-leaf orchid, Stone circle, White violet, Yarrow.
Guardian is een combinatie om een krachtige beschermende laag in je aura te creëren. Het roept positieve energieën op die je helpen je ruimte in te nemen, je aarding te handhaven en een sterke, gezonde begrenzing te voelen. Vooral goed om te gebruiken: Als je te sterk reageert op invloeden uit je omgeving. Als je een dubbel gevoel hebt over het aanwezig zijn in je lichaam en op aarde, omdat je je niet veilig en beschermd voelt. Als je veel met computers of andere elektromagnetische apparatuur werkt of in een vergiftigde omgeving. Als je gemakkelijk de gedachten en emoties van anderen overneemt. Niet in staat bent om je gevoeligheid op een praktische en gemakkelijke manier te gebruiken omdat je een gebrek aan functionele grenzen hebt. Je therapeutisch werk doet, waardoor je in de woon-, werk- of persoonlijke ruimte van je cliënten moet komen. Net naar een nieuw adres bent verhuisd en moeite hebt om in de nieuwe situatie te aarden. Je uitgeput voelt en moet rusten en jezelf ontzien, maar niet de ruimte schijnt te kunnen maken om dit te doen. Gebruik: de Guardian kan gebruikt worden wanneer je behoefte voelt aan meer veiligheid of zekerheid. Kan ook aan crèmes of lotions toegevoegd worden en op die delen van het lichaam worden gebruikt die extra bescherming nodig hebben.

 

LIGHTEN UP

Ook als spray verkrijgbaar, met de olie van bloed sinaas-appel, lavendel, petitgrain, citroenmirte, ylang ylang extra. Carnelian, Grass of Parnassus, Orange calcite, Solstice sun. Een combinatie die je vermogen versterkt om licht op te nemen. Het effect is dat je je beter voelt, energie en inspiratie krijgt en steun. De combinatie was oorspronkelijk ontworpen voor mensen die lijden aan een gebrek aan licht, ofwel door de plek waar ze wonen (extreme noordelijke of zuidelijke breedtes), door beperkingen in hun leefomgeving (een donker huis) of vanwege de kwaliteit van hun energie systeem (geblokkeerde of niet ontwikkelde energiebanen). Werkt ook goed voor mensen die depressief zijn, gevangen zitten in negatieve patronen of situaties of zich op een of andere manier afgesneden voelen van hun innerlijke lichtbronnen. De ingrediënten van Lighten Up werken op drie niveaus. Ten eerste maken ze de chakra’s open en reinigen ze zodat je meer energie aan kunt trekken door de kanalen die al in je energie systeem aanwezig zijn. Ten tweede reinigen en versterken ze de energiebanen in je fysieke lichaam. Dit versterkt ook je vermogen om licht op te nemen in de cellen van je lichaam. Ten derde versterkt het je vermogen om ervaring te integreren, het vergroot de hoeveelheid energie die door je lichaam en je leven kan stromen.

Gebruik deze combinatie: Wanneer je vermoeid bent of een chronisch gebrek aan energie voelt op lichamelijk niveau. Als je de lichtkwaliteit in je woon en werk omgeving wilt versterken. Bij seizoensdepressies. Bij dieren die langere tijd binnen moeten blijven, vooral ’s winters. In de klas, wanneer je concentratievermogen afneemt. Bij planten, om ze extra licht en energie te geven tijdens de korte winterdagen.

PREGNANCY SUPPORT

Balsam poplar, Bog, Devil’s club, Diopside, Emerald, Grove sandwort, Ladies’ mantle, Northern lady’s slipper. Pregnancy support is ontwikkeld om een vrouw en de baby die in haar groeit te versterken, te stabiliseren en in evenwicht te houden tijdens de hele zwangerschap. De voornaamste werking is om de moeder te helpen om te gaan met de fysieke, emotionele en mentale uitdagingen die zich voor kunnen doen tijdens deze levensverande-rende gebeurtenis. Pregnancy support kun je gebruiken: Om een vrouw te helpen een speciale ruimte in haar leven en lichaam te scheppen en te voeden om de groei en de ontwikkeling van haar baby te ondersteunen. Om zowel de moeder als de indalende ziel te helpen bij het oplossen van tweestrijdige gevoelens over hun aanwezig zijn op aarde. Om de verbinding van de moeder met de aarde te versterken zodat ze voedende energie aan zichzelf en haar familie kan geven. Voor vrouwen die zelf geleden hebben onder een traumatische geboorte om dit trauma te genezen, zodat ze hun baby een sterkere lichaam/ziel verbinding kunnen geven. Om de energetische verbinding tussen de moeder, de vader en de baby te versterken. Pregancy support kan gebruikt worden vanaf het begin van de zwangerschap tot aan de geboorte van het kind. Gebruik uitwendig in crèmes en zalven die tijdens de zwangerschap gebruikt worden, of neem in indien nodig.

PURIFICATION

Ook verkrijgbaar als spray, met de olie van pepermunt, lavendel, spar en wierook. Black tourmaline, Fireweed, Portage glacier, Sweetgrass. Purification is bedoeld om je huis, werkomgeving en ook je persoonlijke energieveld te reinigen en energetisch schoon te maken. Het kan ook gebruikt worden om vastzittende energiepatronen op elk niveau te doorbreken. Gebruik Purification: Om vergiftigde energie uit de geest, de emoties en het fysieke lichaam los te kunnen laten. Om de vernieuwing van energie op alle niveaus van je energiesysteem te verlevendigen, in evenwicht te brengen en te stimuleren. Ongezonde energiepatronen te doorbreken in omgevingen waar verslaving, depressie of misbruik heeft plaatsgevonden. Een omgeving met vastzittende energie te reinigen en opnieuw op te laden. Om oude ingesleten gewoontes los te laten die niet langer nuttig of nodig zijn of niet langer bijdragen aan je welzijn. Gebruik: enkele druppels in een kamerfontein doen is een geweldige manier om een ruimte voortdurend te reinigen en van nieuwe energie te voorzien. Kan ook toegevoegd worden aan de was of het afwaswater om huishoudelijke kusjes naar een hoger plan te brengen.

SOUL SUPPORT

Ook als spray, met de olie van lavendel. Cattail pollen, Chalice well, Cotton grass, Fireweed, Labrador tea, Malachite, River beauty, Ruby, White fireweed. Soul Support is onze eerste hulp combinatie. Gebruik om je kracht, evenwicht en stabiliteit te handhaven bij alle activiteiten met stress of traumatische situaties, waaronder:

Ongelukken met verwonding, shock en/of trauma. Sterke emotionele reacties en gewelddadige uitbarstingen. Vliegangst en reisziekte. Voor, tijdens en na bezoek aan de tandarts. Na een ruzie, woordenwisseling of meningsverschil. Na het ontvangen van slecht nieuws. Bij post traumatische stress. Voor en onmiddellijk na een operatie en tijdens het herstel. Bij plotselinge en/of grote veranderingen in plannen. In een dierenasiel of bij de redding en het herstel van wilde dieren. Voor elke overgang, uitdaging of initiatie. Gebruik: Soul Support kan door de hele familie gebruikt worden. Als kinderen het innemen verdun je de stock met water. Neem bij acute stress vier druppels direct uit het flesje onder de tong of doe in een glas water of sap en neem geregeld een slokje. Als iemand Soul support niet kan innemen kun je enkele druppels van de stock op de lippen, slapen of polsen wrijven.

TRAVEL EASE

Ook als spray verkrijgbaar, met de olie van spar, lavendel en grapefruit. White violet, Yarrow, Covellite, Black Tourmaline, Smoky quartz. De Travel Ease is speciaal ontworpen om de negatieve effecten van vliegreizen, meestal jetlag genoemd, te verminderen. Voor degenen die gevoelig zijn voor hun omgeving en moeite hebben om langere tijd in een kleine, beperkte ruimte te zijn. Travel Ease ondersteunt de opbouw en het in stand houden van functionele energiegrenzen, waardoor je het gevoel krijgt dat je alle ruimte hebt die nodig is, zelfs op een drukke vlucht. Travel Ease helpt om je energieveld in stand te houden, dat onder druk staat door de elektromagnetische straling van de elektronica en de bedrading van het vliegtuig en door het lawaai en de trilling. Travel Ease zorgt er ook voor dat je giftige of ongewenste energieën die je tijdens de reis overneemt voortdurend los kunt laten. Deze ophoping van “vervuiling” in de aura tijdens de vlucht is een van de belangrijkste oorzaken voor het ontstaan van jetlag.

Maar het belangrijkste is dat Travel Ease de desoriëntatie tegengaat die ontstaat door het reizen naar nieuwe plaatsen en het reizen door verschillende tijdzones. Deze combinatie zorgt ervoor dat je je gronding tijdens de vlucht handhaaft en houdt de energie van je lichaam synchroon en in verbinding met de energie van de aarde als je van de ene plaats naar de andere gaat. Voor veel mensen is desoriëntatie het ergste gedeelte van de reis. Travel Ease helpt je om dit te voorkomen door tijdens de reis voortdurend je energetische verbinding met de aarde te updaten, zodat als je aankomt op je eindbestemming je daar ook echt bent, zowel energetisch als fysiek.

Gebruik: voor het maximale effect begin je de Travel Ease enkele dagen voor de vlucht in te nemen, minstens drie keer tijdens de vlucht en enkele dagen na het bereiken van je bestemming. Op langere reizen kun je de combinatie elk uur tijdens de vlucht nemen. Het is ook goed om veel water te drinken, te strekken indien mogelijk en voor en na de reis veel te bewegen.