Spiegel je Wijs methode

Vandaag wil ik jullie graag iets meer vertellen over de Spiegel je Wijsmethode. Hoe het is ontstaan en waar het op gebaseerd is. Zoals ik al weleens eerder genoemd heb deed ik in 2007/2008 de opleiding tot bloesemtherapeut. Bram Zaalberg liet ons kennismaken met het spiegelen. Als klein onderdeel van zijn jaaropleiding. Mij intrigeerde dat enorm, het greep me en liet me niet meer los. Ik ging erover lezen, ging dingen verder onderzoeken en vond steeds meer verdieping. Dat gebeurt vaak via vragen van klanten, door het werken met mensen in mijn praktijk dat de inzichten binnenkomen. Maar ook door mijn eigen spiegels te onderzoeken. 

Bram Zaalberg

Daarnaast heb ik ook diverse familieopstellingen gedaan en ook gegeven.  Mijn goede vriendin en collega Ank Wasch zei op een dag: “Marian het werkt echt zo goed om in een persoonlijke opstelling de blaadjes neer te laten leggen en mensen er zelf op te laten staan en als je dan woorden schrijft op die blaadjes dan verandert de energie, moet je ook eens proberen. Bamm…. Dat was zo’n levens veranderend moment voor mij.

Ik ging de visualisaties van Bram Zaalberg omzetten in een opstelling en er op die manier mee aan het werk. En wat een geweldige resultaten gaf dat. Best of both worlds verenigd tot één methodiek.  De Spiegel je Wijsmethode was geboren. En vanaf dat moment komen de inzichten tot me stromen, leer ik waardevolle inzichten om te zetten in spiegelopstellingen. Artikelen, podcasts, boeken, steeds als ik weer iets leer, luister, kan ik het nu omzetten naar een spiegelopstelling.

Alles is een reflectie

Dat maakt de Spiegel je Wijsmethode zo waardevol en het is ook nooit klaar, het blijft maar ontwikkelen en groeien, steeds beter, steeds mooier. En dat wil ik dolgraag ook anderen leren. Want als het spiegelen en de spiegel je wijsmethode de wereld over gaan, dan gaat de wereld zo veranderen. Als we beseffen dat we allemaal één zijn, dat de ander de reflectie is van je, je spiegelbeeld is dus, dan snappen we ook dat de verdeeldheid om ons heen, de verdeeldheid in onszelf is.

Dan snappen we dat die irritante collega ons iets vertelt over een stuk in onszelf waar we naar mogen kijken. Zien we dat onze partner de reflectie is van een deel van ons.  Ja zelfs die rotzak van een ex. De regering met zijn maatregelen, is de reflectie van een deel van ons. De aarde is een reflectie van ons.. alles is een reflectie.

Spiegelcoachopleiding

En dat kan ik niet alleen in de wereld zetten, daar heb ik hulp bij nodig, hulp van coaches, therapeuten, mensen die het spiegelen echt helemaal willen doorgronden en dat mee de wereld in willen zetten. Niet alleen voor jezelf, maar om de wereld mooier te maken, om mensen te kunnen helpen, “to make the world a better place” zeg maar.

Daarom heb ik de spiegel je wijscoachopleiding gestart. Daarom leid ik mensen op tot spiegelcoach. Zodat we met elkaar de wereld een mooiere plek kunnen maken, voor onszelf en onze kinderen. Als wij namelijk onze eigen schaduwen opruimen, onze donkere stukken in de ogen durven kijken, dan gebeurt dat ook in de wereld om ons heen. En als dat dan ook nog op zo’n simpele en diep en doeltreffende manier kan? Wat wil een mens nog meer?

Er is nood om ons heen en wij kunnen helpen, ieder op zijn eigen manier. Ik doe het door het spiegelen. Door te zien dat wat er gebeurt een reflectie is van een stuk in ons, dus als ik dat verander in mezelf, verandert de wereld met me mee.

Wil jij dit ook leren?

Wil je ook onderdeel zijn van die groep prachtige spiegelcoaches die met deze fantastische methode werkt? Stuur me dan een berichtje. In een kleine groep met heel veel persoonlijke aandacht, want ik neem je bij de hand, ieder persoonlijk en als groep met elkaar, om het beste uit onszelf te halen, een diepe transformatie door te gaan.

 

Daarnaast heb ik ook diverse familieopstellingen gedaan en ook gegeven.  Mijn goede vriendin en collega Ank Wasch zei op een dag: “Marian het werkt echt zo goed om in een persoonlijke opstelling de blaadjes neer te laten leggen en mensen er zelf op te laten staan en als je dan woorden schrijft op die blaadjes dan verandert de energie, moet je ook eens proberen. Bamm…. Dat was zo’n levens veranderend moment voor mij.

Ik ging de visualisaties van Bram Zaalberg omzetten in een opstelling en er op die manier mee aan het werk. En wat een geweldige resultaten gaf dat. Best of both worlds verenigd tot één methodiek.  De Spiegel je Wijsmethode was geboren. En vanaf dat moment komen de inzichten tot me stromen, leer ik waardevolle inzichten om te zetten in spiegelopstellingen. Artikelen, podcasts, boeken, steeds als ik weer iets leer, luister, kan ik het nu omzetten naar een spiegelopstelling.

Dat maakt de Spiegel je Wijsmethode zo waardevol en het is ook nooit klaar, het blijft maar ontwikkelen en groeien, steeds beter, steeds mooier. En dat wil ik dolgraag ook anderen leren. Want als het spiegelen en de spiegel je wijsmethode de wereld over gaan, dan gaat de wereld zo veranderen. Als we beseffen dat we allemaal één zijn, dat de ander de reflectie is van je, je spiegelbeeld is dus, dan snappen we ook dat de verdeeldheid om ons heen, de verdeeldheid in onszelf is.

Dan snappen we dat die irritante collega ons iets vertelt over een stuk in onszelf waar we naar mogen kijken. Zien we dat onze partner de reflectie is van een deel van ons.  Ja zelfs die rotzak van een ex. De regering met zijn maatregelen, is de reflectie van een deel van ons. De aarde is een reflectie van ons.. alles is een reflectie.

En dat kan ik niet alleen in de wereld zetten, daar heb ik hulp bij nodig, hulp van coaches, therapeuten, mensen die het spiegelen echt helemaal willen doorgronden en dat mee de wereld in willen zetten. Niet alleen voor jezelf, maar om de wereld mooier te maken, om mensen te kunnen helpen, “to make the world a better place” zeg maar.

Daarom heb ik de spiegel je wijscoachopleiding gestart. Daarom leid ik mensen op tot spiegelcoach. Zodat we met elkaar de wereld een mooiere plek kunnen maken, voor onszelf en onze kinderen.

Als wij namelijk onze eigen schaduwen opruimen, onze donkere stukken in de ogen durven kijken, dan gebeurt dat ook in de wereld om ons heen. En als dat dan ook nog op zo’n simpele en diep en doeltreffende manier kan? Wat wil een mens nog meer?

Er is nood om ons heen en wij kunnen helpen, ieder op zijn eigen manier. Ik doe het door het spiegelen. Door te zien dat wat er gebeurt een reflectie is van een stuk in ons, dus als ik dat verander in mezelf, verandert de wereld met me mee.

Wil jij dit ook leren?

Wil je ook onderdeel zijn van die groep prachtige spiegelcoaches die met deze fantastische methode werkt?

Stuur me dan een berichtje, want er is nog een plekje in de groep die op 13 november begint.

In een kleine groep met heel veel persoonlijke aandacht, want ik neem je bij de hand, ieder persoonlijk en als groep met elkaar, om het beste uit onszelf te halen, een diepe transformatie door te gaan.

Is 13 november te snel, maar wil je dit wel heel graag, neem dan ook contact met me op. Dan kun je meedoen voor de daaropvolgende groep!