Nooit meer niet weten……

Je kunt, als je weet wat spiegelen inhoudt, het nooit meer niet weten! Eenmaal geleerd wat spiegelen inhoudt, verandert je leven voorgoed. Je kunt ervoor kiezen er niks mee te doen, maar het niet weten, dat lukt je niet meer.

Want wees eerlijk, als je eenmaal weet, dat alles een spiegel is van jezelf en dat dus alles iets vertelt over jezelf. Dat je daardoor jezelf nog beter kunt leren doorgronden, de positieve maar zeker ook de negatieve kanten van jezelf. Dan kun je dat nooit meer niet weten.

Je kunt ervoor kiezen er niks mee te doen, het te negeren, lekker los te laten. Geef mijn portie maar aan Fikkie, maar niet weten dat het zo is, dat lukt niet. Wat wel kan is dat je niet weet wat het te vertellen heeft, Dat je niet weet hoe je de vertaalslag moet maken naar jezelf. Hoe je erachter kunt komen wat het precies spiegelt. Maar weet dan dat je daar spiegelcoaches voor kunt inschakelen. Dat je contact met mij kunt opnemen. Dat je er een jaaropleiding voor hebt, om dat te leren, waar je in kunt stappen.

Wat dat je brengt?

 • Een ongelofelijke transformatie
 • Heel veel ervaring
 • Je komt in balans
 • En hebt de tools om ook anderen in balans te brengen.
 • Je doorziet en doorgrondt je gebeurtenissen in je leven en dat van anderen.
 • Je begrijpt anderen veel beter.
 • Je leert schuld, schaamte en oordeel loslaten
 • Je leert je kinddelen te helen
 • Je wordt stevig geankerd in jezelf en de aarde
 • Je leert weer vanuit de ziel te leven
 • Je lost voorouderlijke patronen op.
 • Je leert van hoofd naar hart te gaan 
 • En diepe overtuigingen simpel om te zetten

En zo kan ik zeker nog 2 A4tjes vullen, maar als je dat wilt, stap dan in, mail me op deblauwezon@hotmail.com of stuur me een berichtje op 0648217214.

Dan gaan we het gesprek aan samen en kun jij misschien diegene zijn die op 29 augustus nog instapt.

Wil je heel graag maar kun je niet op de zaterdagen? Neem dan ook contact op, want bij voldoende belangstelling start er ook een doordeweekse groep.