Een vrouw die van de week bij me was, heeft als droom om bij het water te wonen. Haar partner, wil wel graag samenwonen, maar in de stad, waar hij woont. Zij wil aan het water wonen ergens tussen haar werk en het zijne in.

Nu heeft zij een huis gevonden in een dorp, wat ze helemaal geweldig vindt, maar hij is helemaal niet enthousiast, het is niet in de stad. Wat kan ik doen om het toch door te laten gaan…Zij is nu de hele week al aan het visualiseren dat dit hun huis wordt. Ze wilde dus ook nog een sessie om hiernaar te kijken: Wat kan ik doen?

Al snel bleek dat haar innerlijke man en vrouw weer omgedraaid waren en op de verkeerde plek stonden. De vrouw in de “actiestand” en de man in de “voelstand”. Dat hebben we hersteld. Er was dus wel actie, maar onvoldoende diepgang in de actie, bij haar. Haar actie was nog te weinig verbonden met haar zielsmissie. 

Ze mocht nog eerlijker worden, naar zichzelf, nog veel meer vertrouwen hebben, dat de kosmos het beste met haar voorheeft, en dat niet alles onder controle gehouden hoeft te worden. 

Wat kan ik doen?
Daar mag het antwoord op zijn: vertrouwen! En in de spiegel kijken, wat zegt je spiegelbeeld je? In haar geval iets meer voelen en minder DOEN, en vooral samenwerken vanuit vertrouwen, vanuit eenheid, vanuit verbinding. Ik ben erg benieuwd of dit hun huis gaat worden, of dat er toch een ander “droomhuis” komt.