(06) 48 21 72 14 ||| Momenteel wordt er hard gewerkt aan het vernieuwen van deze website, excuses voor het eventuele ongemak.

Businesstraject

Welkom op de pagina van het businesstraject
van Spiegel je Wijs en House your Being.

Wij zijn Marian en Sandra en samen begeleiden we ondernemers in het proces van je onderneming neerzetten vanuit wie je echt bent en ruimen we samen met jou de obstakels op die jou belemmeren bij het ondernemen door de techniek van het spiegelen.

Vorig jaar liepen zowel Marian als Sandra beiden in het ondernemen tegen een soort muur (blokkade) op. Sandra kwam bij Marian terecht voor een spiegelsessie en door de ontzettende energieke klik begon Marian Sandra te helpen door de diverse spiegels te onderzoeken en Sandra ging Marian helpen met haar missie uitbouwen door strategie en soul marketing toe te passen. We ontdekten dat zowel de basis neerzetten vanuit je essentie als het opruimen van blokkades, pure noodzaak is om te kunnen groeien naar een succesvol bedrijf die fijn aanvoelt. En vooral ook om te kunnen voorleven, zelf belichamen, van wat je aan anderen aanbiedt.

Voila, ons gezamenlijke business traject van ruim een half jaar was geboren.

Wat gaan we doen in dit businesstraject?

We geven je de tools en daadkracht om zelf een blauwdruk te maken zodat je vanuit je essentie de dingen doet waar je goed in bent en die bij je passen. Dan vormt zich vanzelf een persoonlijk marketingplan dat bij jou past en waarmee je de klanten, die bij jou passen, gaat aantrekken.

Voor het opruimen van je obstakels kijken we naar situaties, ervaringen en gebeurtenissen die jou gespiegeld worden door je omgeving. We gaan verschillende opstellingen doen om stukken van jezelf te transformeren zodat jij in je grootsheid kan stappen en jouw missie en visie gaat voortleven.

Dit doe je niet alleen, maar samen met andere ondernemers. Uit ervaring weten we hoe fijn het is om met gelijkgestemden een proces door te lopen en je aan elkaar op te trekken. We komen maandelijks bijeen voor een groepscoaching dag en we hebben elke maand een zoom sessie voor Q&A, het bespreken van ervaringen en de voortgang. Daarnaast is er ook nog een persoonlijke sessie met Marian en een met Sandra om wat dieper in te zoomen op jouw specifieke onderwerp en bedrijf.

We maken gebruiken van begeleide visualisaties, meditaties, inzichtkaarten, gekleurd papier, allerlei soorten spiegelopstellingen, diverse geuren en oja we hebben een te gekke spiegelbox samengesteld om je te vergezellen op deze mooie reis!

Herken jij…

 • Dat je je goed bent in je werk, maar dat marketing niet jouw ding is?
 • Dat je het gevoel hebt dat je dingen doet die niet bij jou passen?
 • Dat je geen creatieve ideeën hebt om jezelf te promoten?
 • Dat je wel ideeën hebt maar ze niet in de wereld gezet krijgt?
 • Dat je überhaupt moeite hebt jezelf te promoten?
 • Dat je moeite hebt met netwerken of jezelf te verkopen?
 • Dat je niet goed weet wie je doelgroep is?
 • Dat je portfolio alle kanten opgaat en eigenlijk geen focus hebt?
 • Dat je verwachtingen hebt die maar niet uitkomen?
 • Dat je weet dat er meer in je zit maar het er niet voldoende uitkomt?
 • Dat je je laat beïnvloeden door de perceptie van anderen?
 • Dat je geen tijd voor jezelf hebt en het steeds draait om anderen voor je gevoel?
 • Dat je energie ver te zoeken is en twijfelt aan wat je aan het doen bent?

Resoneren er een paar? Geen zorgen, in ons traject behandelen in ruim een half jaar diverse thema’s om jou samen met gelijkgestemden weer in je eigen energie en grootsheid te krijgen. Met een passende blauwdruk en een soul marketing plan onder je arm van waaruit je keuzes maakt en jouw missie en visie gaat voortleven. Gecreëerd vanuit je essentie en zonder al die belemmerende obstakels die je continue spiegelen. Langzaam genoeg om alles te integreren, snel genoeg om daadwerkelijk vorderingen te zien. Dat klinkt misschien nog uitdagend maar stap voor stap nemen wij je mee in het transformatie proces zodat je nadien de bovenstaande zinnen niet meer herkent!

Wij kunnen niet wachten om jullie resultaat te zien na 6 maanden spiegelen en creëren op jouw persoonlijke business!

Hier start: Spiegel je wijs en geef jezelf een huis (House your Being)!

Over Spiegel je Wijs & Marian

Bij het Spiegelen gaan we ervanuit dat de ander de reflectie is van onszelf. We geven de ander geen eigen waarde. Door de ander als de reflectie te zien van onszelf, leren we onszelf kennen. Als we naar een situatie kijken die een persoon ons spiegelt, geeft dat enorm veel inzicht en verdieping. Als wij vervolgens veranderen, verandert de wereld met ons mee.

Marian is in aanraking gekomen met het spiegelen door haar eigen reis met haar gezin. Samen met haar man adopteerde ze twee prachtige dochters uit China. Bij haar oudste dochter Yanneke werd een ernstige verstandelijke beperking en klassiek autisme vastgesteld. De zoektocht in het reguliere en alternatieve circuit dreef haar de bewustwordingsweg op en daar leerde zij de techniek van het spiegelen kennen.

Marian startte in 2008 haar praktijk om spiegelsessies te geven en dat leidde tot haar eigen methode: de Spiegel je Wijsmethode, waarbij ze werkt met spiegelopstellingen. Ze startte de opleiding Spiegel je Wijs, waarin ze coaches en therapeuten opleidt tot spiegelcoach en samen aan de missie werkt om spiegelen bekender te maken in Nederland en België. Daarnaast heeft ze recent een spiegel-je-wijsspel ontwikkeld, waarmee iedereen spelenderwijs in de prachtige wereld van het spiegelen kan duiken.

Over House your Being & Sandra 

Je zijn een huis geven is de letterlijke vertaling van House your Being. Oftewel jezelf een huis geven en dat is thuiskomen bij jezelf. Daar gaat het volgens Sandra om. Herontdekken wie je ook alweer bent en vanuit die essentie kiezen hoe jij je leven wilt leiden en impact kan maken op je omgeving en de wereld.

Sandra heeft jarenlang vol passie voor internationale (food)merken gewerkt. Zij ontdekte dat ze vooral de mensen achter de startende of kleinere merken wilde gaan helpen met het opzetten van hun merkstrategie. Want wie zij waren en wat zij mee hadden gemaakt, bleek keer op keer het sterkste merk te zijn. Sandra vond dat vooral hun verhalen, van shit tot shine, verteld mochten worden aan de wereld om vervolgens andere mensen weer te raken. Dat is pure marketing! Dat is marketing vanuit de ziel!

Sandra startte in 2019 House your Being om dichter bij haar authentieke zelf te zijn en andere ondernemers geloof en daadkracht te geven om hun impactvolle missies te realiseren. Ze coacht ondernemers om hun eigen blauwdruk in kaart te brengen en hun persoonlijke marketingstrategie te creëren die bij hun past. Vorig jaar is Sandra de spiegelopleiding gaan doen en kwam zij Marian tegen waar deze mooie samenwerking uit voort is gekomen.

Wat zijn de onderwerpen waar we het over gaan hebben?

Module 1: 2 dagen
In twee dagen gaan we je blauwdruk op papier zetten. Daarbij gaan we uit van het principe: Jij bent je merk en je merk dat ben jij. We duiken eerst in je persoonlijke verhaal om helder te krijgen wat jou gemaakt heeft tot wie je nu bent en vinden daar de ingrediënten die bij jouw eigen blauwdruk passen. Met een korte spiegelopstelling bekijken we hoe je situatie nu is en tot slot ga jij jouw verhaal uitgebreid herschrijven hoe je zou willen dat het was. We geven je ook huiswerk mee zodat je innerlijke proces ook zichtbaar wordt in je onderneming.

Module 2: 1 dag
Het thema van deze module gaat over de wet van aantrekking, we kijken oa naar wie en wat je aantrekt en waarom. We maken de blauwdruk af met je eigen route naar consument en de spelregels hoe jij wilt spelen. We leggen je portfolio langs je blauwdruk en kijken hoe je nog meer kan aanscherpen om alles neer te zetten vanuit je essentie. Uiteraard doen we ook weer een visualisatie voor de zintuigen en een spiegelopstelling voor transformatie om in je grootsheid te stappen.

Module 3: 1 dag
In de derde module kijken we naar jouw financiële blauwdruk. Zitten er belemmeringen op jouw money mindset wat wellicht jouw wegen naar overvloed tegenhoudt? We doen een visualisatie en een spiegelopstelling die jou immense inzichten gaat geven. Ook creëren we deze sessie het persoonlijke marketing plan waar je ook echt veel zin in gaat hebben om het uit te gaan voeren.

Module 4: 1 dag
Vandaag duiken we de relaties in, wat is jouw blauwdruk op het gebied van relaties. Met anderen, maar ook met jezelf. Zit er behoeftigheid op of kan jij een pure intentie uitzetten? Hoe makkelijk hecht jij je aan anderen of aan een eindresultaat? Kan jij je onthechten aan wat de uitkomst van jouw inzet is? We bekijken hoe we sales en promoties puur kunnen inzetten en zetten samen een Social Media campagne op die je met hulp van een expert gaat lanceren.

Module 5: 1 dag
Ah ons favoriete thema: zelfliefde. In deze module gaan we jezelf in het midden zetten van je leven en onderzoeken wat de buitenwereld jou nou spiegelt op dit vlak over je binnenwereld. We worden ons nog meer bewust van de perceptie van anderen en bekijken hoe je authentiek kan blijven en jezelf de zelfliefde en care kan geven die je verdient. Voor je business zoeken we gelijkgestemde partnerships op zodat we de kracht van samen kunnen inzetten tevens bekijken we je netwerk hoe zij kunnen bijdragen aan jouw business.

Module 6:
In deze laatste module gaat het over het verhogen van jouw vibes. We kijken naar hoe je nu in je energie zit en naar je vibraties. Waar zitten nog blokkades of weerstand waardoor het niet vrijuit stroomt? Uiteraard doen we weer een spiegelopstelling voor bewustwording en transformatie. We schrijven tot slot een persoonlijke mantra die je de komende tijd gaat supporten op het verder uitstippelen van je pad.

Ben jij klaar voor dit businesstraject?

Algemene informatie

Er zijn 7 livedagen in 6 maanden waarin groepscoaching wordt gegeven.  (Live dagen zijn altijd live en kunnen door mogelijke overheidsmaatregelen (Covid) naar deels live en deels online worden omgezet)

Kleine groepscoaching van maximaal 4 personen

Elke maand een Q&A via zoom

Je hebt persoonlijke tijd met Marian en met Sandra, in te zetten op een moment dat jij dat nodig hebt

Na de 6 maanden nog 2 x een follow-up sessie via zoom ( na 2 weken en na een maand)

Werken met een buddy

Whatsappgroep

Data livedagen:

 • 27 en 28 mei 2021
 • 25 juni 2021
 • 30 juli 2021
 • 3 september 2021
 • 1 oktober 2021
 • 29 oktober 2021

Wat zijn de kosten?

De kosten zijn € 3.000,- exclusief BTW (betaling ook mogelijk in termijnen).

Heb je belangstelling, wil je vrijblijvend kennismaken om te kijken of dit iets voor je is, neem dan contact op dan plannen we een kennismakingsgesprek in.

Contactgegevens

info@spiegeljewijs.nl
(06) 48 21 72 14

Marian

Spiegel je Wijs

Contactgegevens

 sandra@houseyourbeing.com
(06) 14 44 32 10

Sandra

House Your Being

Gratis kennismakingsgesprek aanvragen

Ik wil graag kennismaken met: